arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Beauty by Esmé

Ontzorgen in uiterlijke verzorging

Mijn naam is Esmé van Esch-van Gorp en ik ben de oprichter en eigenaresse van Beauty by Esmé.


Mijn huid was altijd in slechte conditie voordat ik aan de opleiding schoonheidsspecialiste en medisch pedicure begon. Als klein kind had ik veel last van eczeem en op latere leeftijd ook acné.


Veel erger was dat ik me daardoor onzeker voelde. Het doet mij zoveel pijn om dit nu bij anderen te zien. Mijn intrinsieke motivatie om dit nare gevoel bij anderen weg te nemen is zo sterk dat ik inmiddels al meer dan 10 jaar met veel succes andere mensen help om hun huid en nagels in goede conditie te krijgen en te houden. Of het nu gaat om het gezicht, lichaam, handen of voeten, zodra er iets niet goed is met je huid, zit je letterlijk niet meer lekker in je vel. Het geeft mij enorm veel energie om dat zelfvertrouwen voor anderen weer terug te winnen. De oplossing is vaak simpeler dan de meeste mensen denken.


Inmiddels is mijn praktijk, welke begon in de huiskamer van mijn ouders, uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met personeel. Samen is het onze missie om zoveel mogelijk mannen en vrouwen te helpen, begeleiden en te ondersteunen in het verzorgen van hun uiterlijk.


Hoeveel mensen zijn er niet onzeker over de huid van hun gezicht, (over-)beharing, nagels van handen en/of voeten of kloven op hun hielen? Waarom zou je bijvoorbeeld wel naar de kapper gaan, maar niet je voeten laten verzorgen waar je dagelijks uren op loopt?


Veel mensen denken dat een bezoek aan de schoonheid- en pedicurepraktijk pure ontspanning, luxe en alleen voor vrouwen is. Niets is minder waar. Uiteraard is dit een cadeau aan jezelf, in tijd, maar het is voornamelijk een gevoel van comfort dat je hebt na afloop van de behandeling.


Gun jezelf dit heerlijke gevoel en laat ons jou helpen om de beste versie van jezelf te zijn!

Ons team

Esmé

Eigenaresse

Georgiana

SchoonheidsspecialisteMedisch pedicure


Tilburg schoonheidssalon huidverbetering nagels gellak acryl medisch over ons

Marly

Allround

schoonheidsspecialiste


Medisch pedicure


pedicure, tilburg, beauty

Kim

Allround

schoonheidsspecialiste


Medisch pedicure in opleiding

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Geruststellend & goede uitleg

Mijn zoon had last van zijn teen, we waren bang voor een ingegroeide teennagel. Marly nam de ongerustheid voor pijn bij de behandeling weg door rustig te werk te gaan en uitleg te geven. Gelukkig geen ingegroeide teennagel, wel goed advies gekregen hoe we de lichte ontsteking moeten aanpakken. - Fleur van der Burgt-Monteiro

Ms. Nameless
Add Your Stars

Echt een aanrader!

Het was een super fijne ervaring. Georgiana was een schat van een mens, fijn om mee kennis te maken en we hebben 45 minuten heerlijk gekletst. Ook werd grondig meegekeken naar mijn voeten en werd er ook advies gegeven. Echt een aanrader!  - Claire Voragen

Ms. Nameless
Add Your Stars

Prettig & vakbekwaam

Prettig en wat nog belangrijker is vakbekwaam. Je krijgt niet alleen een prettige bejegening, maar ook een uitstekende behandeling. - Liesje Nooijen

Ms. Nameless
Add Your Stars
Vriendelijk
Altijd vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Zeer tevreden over de behandeling. - Marloes Haans
Ms. Nameless
Add Your Stars